Πληροφορίες

Όνομα: Βασίλειος Σαράτσης
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο:+30 210 674 5068

Ειδικότητα: Γναθοχειρουργός

Βασίλειος Σαράτσης - MD, DDS, PhD

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Julius Maximilians Universität Würzburg Γερμανίας το 2006. Στη συνέχεια εργάστηκε για δύο χρόνια ως οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στην πόλη Bamberg Γερμανίας, με κύρια απασχόληση στο πεδίο της κινητής και ακίνητης προσθετικής, της προσθετικής των εμφυτευμάτων, της οδοντικής χειρουργικής και ενδοδοντίας.

Το Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησε την Ειδικότητα της Χειρουργικής Στόματος στο Τμήμα Στοματικής, Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου σε Ιδιωτική Κλινική και σε Νοσοκομείο της πόλης Pforzheim Γερμανίας, όπου το Δεκέμβριο του 2012 έλαβε τον Τίτλο του Ειδικού Χειρουργού Στόματος. Παράλληλα, παρακολούθησε τα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Εμφυτευματολογίας της Γερμανικής Εταιρίας Εμφυτευματολογίας (DGI). Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Würzburg έπειτα από πολυετή πειραματική έρευνα των φυσικών και ρεολογικών ιδιοτήτων Αλλοπλαστικών Οστικών Μοσχευμάτων Φωσφορικού Μαγνησίου στο Τμήμα Λειτουργικών Υλικών της Σχολής.

Από τον Οκτώβριο του 2012 φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του τον Ιούλιο του 2016. Ταυτόχρονα με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Thessaloniki Dental Clinic σε περιστατικά Χειρουργικής Στόματος, Γναθοχειρουργικής και Εμφυτευματολογίας.

Από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2021 ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Ακαδημαικό Εκπαιδευτικό Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Tübingen „Katharinenhospital“ στη Στουτγκάρδη Γερμανίας. Αυτόν τον καιρό πραγματοποιεί την Υποειδίκευση στις Πλαστικές και Επανορθωτικές Χειρουργικές Επεμβάσεις Προσώπου στο ίδιο νοσοκομείο.

Πληροφορίες

Όνομα: Βασίλειος Σαράτσης
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο:+30 2310 281 896
Ειδικότητα: Γναθοχειρουργός