Πληροφορίες

Όνομα: Μάρκος Ράλλης
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο:+30 2310 281 896
Ειδικότητα: Προσθετολόγος

Μάρκος Ράλλης - DDS, MSc

Επιστημονικός Υπεύθυνος The Dental Clinic Θεσσαλονίκης

O Μάρκος Ράλλης αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991. Αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της προσθετικής και της εμφυτευματολογίας στο Eastmann Dental Hospital του Λονδίνου.

Το 2003 συνίδρυσε, μαζί με συνολικά είκοσι πρωτοπόρους οδοντίατρους και οδοντοτεχνίτες με κοινό ενδιαφέρον την αγάπη και το πάθος για την αισθητική οδοντιατρική, την Eλληνική Aκαδημία Aισθητικής Oδοντιατρικής, της οποίας και συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος.

Από το 2005, η Ε.Α.Α.Ο. αποτελεί μέλος της ΙFED –Διεθνής Oμοσπονδία Aισθητικής Oδοντιατρικής- και αποτελεί τη μοναδική επιστημονική εταιρεία που παρέχει συνεχή εκπαίδευση στον τομέα της.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ανακοινώσεις, posters, αλλά και με απλή παρακολούθηση ενώ έχει παρουσιάσει σεμινάρια αισθητικής οδοντιατρικής σε συναδέλφους οδοντίατρους . Είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος της κλινικής μας στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με την Αισθητική Oδοντιατρική και την Eμφυτευματολογία.

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Πληροφορίες

Όνομα: Μάρκος Ράλλης
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο:+30 2310 281 896
Ειδικότητα: Προσθετολόγος