Πληροφορίες

Όνομα: Μαίρη Κατσούδα
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο:+30 210 674 5068

Ειδικότητα: Παιδοδοντίατρος

Μαίρη Κατσούδα - DDS, MSc, PhD

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη μία από τις δύο Οδοντιατρικές Σχολές της Ελλάδας, το 2010. Στη συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο ως οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στην πόλη της Αθήνας μέχρι τον Ιούλιο 2011 που ξεκίνησε την παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος της παιδοδοντιατρικής, Advance Program for International Dentists in Pediatric Dentistry από το New York University College of Dentistry.

Συμμετείχε ενεργά στην παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας λαμβάνοντας μέρος σε outreach προγράμματα σε υποανάπτυκτες περιοχές των ΗΠΑ, καθώς και σε κινητές μονάδες-βαν με οδοντιατρικό εξοπλισμό για οδοντιατρικούς ελέγχους και θεραπείες σε σχολεία της Νέας Υόρκης.​​ Τον Σεπτέμβρη του 2013 εισήχθη στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τον Ιούνιου του 2016. Tον Ιούνιο του 2021 ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στο εργαστήριο της Παιδοδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποτελεί μέλος της ομάδας του The Dental Clinic Θεσσαλονίκης, όπου ασκεί αποκλειστικά την Παιδοδοντιατρική.

Η επιστημονική κατάρτιση της περιλαμβάνει παρακολούθηση και συμμετοχή ως ομιλήτρια σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων, καθώς και δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά. Είναι μέλος διεθνών και ελληνικών οδοντιατρικών εταιρειών: International Association of Paediatric Dentistry (IAPD), European Academy of Paediatric Dentistry (EAPD), American Academy of Pediatric Dentistry (AAPD) και Ελληνική Παιδοδοντιατρική Εταιρεία (HSPD).

Πληροφορίες

Όνομα: Μαίρη Κατσούδα
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο:+30 2310 281 896
Ειδικότητα: Παιδοδοντίατρος