Πληροφορίες

Όνομα: Γεώργιος Κολούτσος
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο:+30 210 674 5068

Ειδικότητα: Γναθοχειρουργός

Γεώργιος Κολούτσος - MD, DDS, MSc, PhD

Ο Κολούτσος Γεώργιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2000 και από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2005.

Υπηρέτησε τη θητεία του ως Οδοντίατρος και ως ΒΜΕ (βοηθός μικροβιολογικού εργαστηρίου) στην 71 ΑΜ ΤΑΞ ΠΖ στη Νέα Σάντα, και στο 492 ΓΣΝ Αλεξανδρούπολης το διάστημα 2000-2002.

Ολοκλήρωσε ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ «Ιατρική έρευνα και μεθοδολογία» με κατεύθυνση την  Κλινική Έρευνα το 2010. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ από το 2015, αποκτώντας το επίσης ως υπότροφος  του ΙΚΥ.

Το 2011 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Ιατρικής και Οδοντιατρικής επιστήμης, του Στοματικού και Γναθοπροσωπικού Χειρουργού μετά από θητεία  ως ειδικευόμενος ιατρός στα νοσοκομεία: Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου (Χειρουργική Κλινική), Θεαγένειο Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής), Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  Γ.Παπανικολάου (Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και ΩΡΛ κλινική). Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ως ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου (Αγροτικός Ιατρός) το 2012 στο ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας.

Έκτοτε ιδιωτεύει και ταυτόχρονα είναι επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής  Χειρουγικής της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.

Πληροφορίες

Όνομα: Γεώργιος Κολούτσος
Ιατρείο: Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο:+30 2310 281 896
Ειδικότητα: Γναθοχειρουργός